LATEST NEWS

New website

01.12.2011

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicinMore


 • KONSUMABLA

  InfoSoft Office është përfaqësuesi i markave më të njohura në botë, si: HP, Samsung, Canon, Epson, Xerox, Sharp, Lexmark, etj,  për konsumabla origjinale për printer, skaner dhe fotokopje. Tek ne do të gjeni një gamë të gjerë produktesh dhe raport optimal cilësi/çmim.

   

 • PRODUKTE LETRE / KARTOLERI

  InfoSoft Office është perfaqësues zyrtar i markave ndërkombëtare të letrës, si: Fabriano, Double A, Sinar Copy, Navigator, etj, me formate, gramaturë dhe ngjyra të ndryshme. Tek ne do te gjeni një gamë të gjerë produktesh dhe raport optimal cilësi/çmim.

   

 • KANCELERI / ARTIKUJ ZYRE

  InfoSoft Office është përfaqësues zyrtar i markave më të njohura për produktet e kancelerisë si: Verbatim, Esselte-Leitz, Exacompta, Eagle, Legamaster, Renz-Ideal, Truly, etj. Tek ne do të gjeni një gamë të gjerë produktesh dhe raport optimal cilësi/çmim.