MË MIRË SË BASHKU

InfoSoft Office, me një përvojë 20 vjeçare në treg, është kompani lider në Shqipëri dhe Kosovë, për furnizimin me materiale kancelerie, produkte kartolerie dhe konsumabla printimi për çdo lloj brandi. Përkushtimi ndaj klientit dhe profesionalizmi i stafit prej 70 punonjësish, bën të mundur t’u shërbehet me sukses të gjithë segmenteve të tregut nga nxënësit e shkollave, bizneset private, bankat dhe shoqërive të telekomunikacionit, administratës publike, shoqatave jo qeveritare dhe përfaqësive diplomatike, etj.

Lexo më tepër

produkte

partnere

Na shkruani