Prishtina

rreth nesh

InfoSoft Office Prishtina është themeluar në vitin 2011 për të ofruar shërbimt tona në tregun Kosovar. Kompania ka punësuar 15 punonjës të kualifikuar që ofrojnë një gamë produktesh dhe shërbimesh të ngjashme me InfoSoft Office Tirana. InfoSoft Office Prishtina tregton produkte kancelarike, konsumabla, letër të formateve të ndryshëm për përdorim zyrash e shtypshkronjash si dhe produkte shkollore. InfoSoft Office Prishtina zotëron një pjesë të konsiderueshme të tregut Kosovar si pasojë e eksperiencës 20 vjeçare në këtë industri të themeluesve të saj.

InfoSoft Office Prishtina është një rezultat i mësimeve të marra nga një periudhë e gjatë eksperiencash në fushën e tregtimit të produkteve për zyra tek InfoSoft Office Tirana. Kjo kompani relativisht e re përmbledh procedurat optimale, gamën e produkteve të perfeksionuar, eksperiencën në distribucion, dhe teknikat manaxheriale që kanë sjellur suksesin e InfoSoft Office Tirana, gjithmonë të modifikuara për t’u përshtatur me tregun Kosovar. Si rrjedhojë, këto faktorë kanë shtyrë një rritje të shpejtë të kompanisë. Gjatë këtyre pak viteve me prezencë në Kosovë, InfoSoft Office ka arritur të penetrojë tregun, duke i ofruar klienteve produkte cilësore, çmime konkuruese dhe një shërbim që nuk lë kurrë për të dëshiruar. Dhe pse kemi përjetuar një periudhë të sukseshme, Infosoft Office Prishtina mbetet kërkuese për te zgjeruar prezencën e saj në treg.

Adresa:

Rr. Tahir Zajmi, Kompleksi KosovaTEX, Prishtinë, KOSOVO

Telefon:

+37745987880

partnere

Na shkruani